PEPPI EEVI MATILDA (050301-300901)

Kirjoittaja: Kati Ronkonen

Rakastan sinua ♥. Allaolevan kirjoitukseni lähetin mukaasi Kesämaahan pienen pienessä arkussasi. Elät Rakkaamme aina ajatuksissamme, Sydämissämme. Omalla kuolemallasi pelastit kaksoissiskosi Pipsan.

Rakas Peppi!

Voi kuinka sinua rakastankaan! Sanat eivät sitä pysty kertomaan, mutta toivottavasti muistat kauniit yhdessä vietetyt hetkemme. Minun mielestäni niitä oli ääretön määrä. Uskon, että olemme samaa mieltä. Ainakin sinä niitä meille annoit.

Sinulla oli kiire tähän maailmaan. Syntyessäsi painoit vai 1183g ja pituutta sinulla oli alle 38cm. Pienen pieni naamasi, joka kapaloista pilkisti ennen kiidättämistäsi Lastenklinikan teho-osastolle on iäksi piirtynyt mieliini. Isäsi sinut teholle kiidätti yhdessä lääkäreiden kanssa.

Kätesikin olivat pienemmät kuin pienin postimerkki. Pelkäsin, että rikon sinut, kun sinuun kosketan. Kooltasi olit Pipsaa suurempi, mutta alkuvointisi oli heikompi. Isäsi oli silloin vahvempi kuin minä! Isäsi otti sinut suojiinsa. Itse niin kovasti pelkäsin, että sinut kultaseni jo silloin menettäisin.

Päivä päivältä voimistuit ja yhdessä Pipsan kanssa näytitte meille, että vaikka ulkoisesti olittekin hauraita, sisäinen vahvuutenne oli suuren suurta.

Sinun ja Pipsan kasvu jatkui Jorvin sairaalassa. Jokainen saavutettu gramma oli meille tärkeä. Huoli voinnistanne oli suunnaton, tuska ja takaiskujen pelko valtava. Jälleen meitä muistutitte, että taistellen vaikeudet voitetaan.

Teiltä me opimme paljon. Elämän ihmeitä meille näytitte. Sinnikkyytenne auttoi meitä jaksamaan. Muistutitte meitä siitä, mikä oikeasti elämässä on tärkeää: oma perhe, pienet edistysaskeleet ja elämän pienet, suuret ihmeet: usko tähän elämään ja vieläkin parempaan huomiseen.

Muistan Peppi, kuinka tarkkailit maailmaa. Jo elämäsi ensimetreillä katsoit usein otsa kurtussa ympärillesi ja olit huolestuneen näköinen. Miksi? Sinuahan rakastettiin niin suunnattomasti. Mitä sinä pieni enkelini mahdoitkaan miettiä?

Voi sitä ilon hetkeä kun kotiin teidät saimme. Jokainen päivä oli ihme! Opitte uusia asioita ja säteilitte iloa ympärillenne. Iloa, valoa ja suurta rakkautta!

Sinut Peppiseni muistan aina nauravaisena, kaikkeen tyytyväisenä, ilon ja onnen tuojana. Äidin ja isän onnenhippusena, veljillesi rakkaana aarteena ja pikku-Pipsalle parhaana ystävänä.

Ikiuneen nukahdit Lasten ja enkeltenpäivänä. Vieläkään en tapahtumaa haluaisi uskoa todeksi. Sisimmissäni kuitenkin uskon, että sinulla on hyvä olla. Runsaan puolen vuoden aikana olet ympärillesi luonut enemmän uskoa huomiseen, toivoa, iloa ja rakkautta kuin moni muu paljon pidemmällä elontaipaleella. Nyt on jäljellä suunnaton rakkaus!

Marja-mummi näki sinut, kun enkelten uneen olit nukahtanut. Mummi ei tajunnut, että sinä olit se ”kuollut tyttö”. Mummi on aina pelännyt kuolemaa, vaan ei enää. Niin kaunis olit, niin rauhallisen ja onnellisen oloinen. Taas sinä opetit jotain…

Pipsa on levoton, Nooa ja Miio lohduttoman murheellisia. Isä ja minä vain itkemme. Kaipaamme sinua niin!!!! Suru on suunnaton, murhe ääretön, kaipuu iäinen, ei sanoja. Muistot on ja Rakkaus ikuinen.

Miksi kiirehdit luotamme pois? Sinua, sinua rakastan! Anna meille voimia jaksaa! Kanna meitä pikku enkelimme hellässä syleilyssäsi näiden vaikeiden aikojen yli ja anna meille uskoa huomiseen.
Elät Rakkaani aina meidän sydämissämme.

Äiti

PS: Uskon, että olit pienen pieni enkeli, joka täällä maanpäällä pistäytyi. Niin paljon meitä opetit, niin paljon meille rakkautta annoit. Suojele Peppi-kulta veljiäsi Nooaa ja Miioa sekä pikkuruista Pipsaa! Suojele isiä, minua ja läheisiäsi.

Sen sinä teetkin ♥

Mainokset

1 kommentti

Kategoria(t): Leijonaemo

One response to “PEPPI EEVI MATILDA (050301-300901)

  1. Halaus äidille ❤ Kirjoitat niin kauniisti rakkaastasi, kaikista rakkaistasi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s