Kiitos ihmisille, joilla on sydän paikallaan ja halu auttaa. Ilman teitä elämämme olisi vielä rankempaa

Eilen oli Pojalla hieno päivä. Muisteltiin edellisillan Blues peliä, johon Poika oli saanut aition Bluesilta käyttöönsä. Siellä oli 12 terveenä olevaa nuorta Pojan kanssa kannustamassa Bluesia voittoon.

Lisäksi siskon mies oli hoitanut yhteydet Bio Rex Selloon kuntoon. He halusivat hänen avustuksellaan tarjota Pojalle mahdollisuuden päästä elokuviin katsomaan uusinta Bondia, josta Poika on haaveillut koko syksyn. Hän pyysi mukaan muutaman kaverin, joiden vanhemmat anoivat koulusta vapaata tätä erityistilannetta varten. Koulusta suostuttiin mukisematta, koska tietävät meidän tilanteen. Menin seitsemän nuoren kanssa Bio Rex Selloon. Kaikki saivat popparit ja limut mukaan, ja meidät saatettiin pieneen saliin, jossa oli säädettävät nojatuolit kaikille. Siellä Poika istui tyttöystävä kainalossaan kahden hengen nojatuolissa, muut ystävät viereisillä tuoleilla ja äitiä alkoi itkettää. Itkettää ilosta, että tässä kamalassa tilanteessa Pojalle suodaan tällaisia ihania tavallisia onnen hetkiä. Kuuntelin teinien juttelua, joka oli juuri sellaista kuin teineillä kuuluukin olla. Onneksi salissa oli pimeää ja istuin alempana, joten kyyneleeni eivät näkyneet muille. Kiitos välittävät ihmiset, nämä muistot merkitsevät paljon ❤
Päivän kruunasi, kun meille tultiin illalla kuvaamaan Kummien joulukonsertin inserttiä Elastisen kanssa. Elastinen oli todella ihana, välitön ja lämmin ihminen. Kaikki lapset ihastuivat häneen ja kyllä me vanhemmatkin! Hän halasi Poikaa lähtiessään ja lupasi tulla keväällä tai kesällä, sitten kun Poika on kotona ❤ , pelaamaan oikeaa futista, konsolipelin sijaan, Pojan kanssa. Poika meni hyvällä mielellä nukkumaan.
Tänään saimme kuulla kaikkien tutkimusten tulokset ja kaikki näyttää hyvälle ensi viikolla alkavaa autologista kantasolusiirtoa varten. Uskon, että eilisen hyvät fiilikset ja muistot tsemppaavat Pojan tähän rankkaan hoitojaksoon ja hän toipuu niin, että päästään viettämään koko perhe joulua yhdessä rakkaimpiemme kanssa.

Mainokset

6 kommenttia

Kategoria(t): Leijonaemo

6 responses to “Kiitos ihmisille, joilla on sydän paikallaan ja halu auttaa. Ilman teitä elämämme olisi vielä rankempaa

 1. Merja Rukko

  Kaikkea hyvää ja kaikki universumin voimat vierellenne nyt kun Pojan hoidot alkavat ❤

 2. Tanja Jusslin

  Voi miten ihana tarina jolle soisin kuulevani myös onnellisen lopun.

 3. marika virtanen

  Voimia koko perheellenne Pojan hoitojen alkamiseen ❤

 4. MerjaKaroliina

  Voimia ❤ Sydän paikallaan- tyyppiset ihmiset ovat nykyisin niin harvassa.

 5. Saana

  Kiitos kaikille tsempeistä! Pojan kanssa päästiin jouluksi kotiin, mutta kantasolusiirrossa ei kaikki mennyt odotetusti. Poika sai pahan aivomyrkytyksen ja munuaisten vajaatoiminnan, mutta sitkeä taistelijamme selvisi niistä, vaikka vähällä oli ❤ Nyt odotamme, PEG-letku ruokailun apuna, tutkimusten tuloksia ja sitä, että pääseekö Poika vielä toiseen jättihoitoon. Lievemmät sytostaatit käytössä, jotka eivät vaikuta keskushermostoon, eikä munuaisiin, jotta Pojan elimistö kestäisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s