Joulun hyvänmielen lahjoitus Leijonaemoille!

joulukollaasiJäikö joulukortit viime perjantaina postittamatta? Nyt on hyvä mahdollisuus lahjoittaa joulukorttirahat tuomaan hyvää mieltä ensi vuonna erityislastenvanhemmille. 

Leijonaemot ry:lle on myönnetty rahankeräyslupa (2020/2012/4586) ajalle 15.3.2013 – 31.12.2014. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään erityislasten vanhempien vertaistoiminnan laajentamiseen ja toiminnan järjestämiseen.

Voit myös liittyä Leijonaemojen kannastusjäseneksi! 

Kannatusjäsenyys
Tarvitsemme jatkuvasti uusia kannatusjäseniä toimintamme kehittämiseksi. RAY tukee Leijonaemoja kohdennettulla toiminta- -ja projektiavustuksilla, joiden avulla toiminta on laajentunut yhä useammalle paikkakunnalle ympäri Suomea ja mahdollistaa uusien hankkeiden käynnistämisen. Mutta ennen kaikkea kannatusjäsentemme avulla, yhdistyksen jäsenten ja muiden tukijoiden avulla voimme tarjota tukea yhä useammalle. Ole mukana tukemassa toimintaa, jolla saadaan aikaiseksi suuria asioita!

Lähetämme teille laskun osoittamastanne summasta ja saatte kiitokseksi Leijonaemot ry:n diplomin hyväntekeväisyydestänne.

Kannatusjäseneksi voit liittyä tästä linkistä

Lisätietoja kannatusjäsenyydestä ja lahjoituksista toimisto@leijonaemot.fi tai puh. 040 4877209 / 045 2038221 (ma-to klo 10-14).

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Leijonaemot ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s