Erityislapsiperheen arki iloineen ja huolineen -valokuvauskilpailun voittokuvat koskettavat ja hymyilyttävät

Leijonaemot ry:n 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestettiin valokuvauskilpailu yhdistyksen jäsenille ja heidän läheisilleen. Kilpailu päättyi 31.12.2014. Kilpailun aiheena oli erityislapsiperheen arki iloineen ja huolineen vanhemman näkökulmasta.

Kilpailuun vastaanotettiin lähes 100 valokuvaa, joista 61 päätyi tuomareiden arvioitavaksi. Tuomareina kilpailussa toimivat Leijonaemot ry:n perustajajäsen Tarja Lähdemäki sekä valokuvaajat Miska Puumala ja Niki Strbian.

Valokuvauskilpailun voittajaksi valittiin Martta Valkeejärven kuva, Happiviiksihassuttelu. Toinen sija meni Heidi Tujusen kuvalle, Luottamusta, ja kolmas sija Marjo Tepon kuvalle, Veljekset.

V

Lisäksi tuomarit antoivat erityismaininnat kuville Rakkautta (Heidi Tujunen), Iltalenkillä (Minna Kolari) ja Poika ja ukki (Niko Ryynänen).

j

Nämä kuvat sekä 19 muuta kilpailukuvaa ovat nähtävissä Leijonaemot ry:n 10-vuotisjuhlanäyttelyssä 15.5.–12.6. välisenä aikana Malmitalolla Helsingissä. Tämän jälkeen näyttely siirtyy Lempäälään (15.8–7.9.), Jyväskylään (14.9–3.10.) ja Kuopioon (5.10–25.10.). Näyttely on myös myöhemmin nähtävissä mm. Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Leijonaemot ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s