Pakko jaksaa

Kirjoittaja: Leijonaemo

Et suostu olemaan muualla kuin sylissäni. Nukut levottomasti ja minä en enää edes muista miltä tuntuu nukkua hyvin. Flunssan lisäksi on jokin muukin asia joka sinua vaivaa, mutta koska et osaa puhua etkä viittoa voin vain arvailla itkustasi mikä on vialla. Yskit ja räkä valuu, mutta onneksi kuumetta ei kuitenkaan ole.

Päätän lähteä kanssasi päiväunille, että saan edes hetken levätä. En ehdi kuin avata sängyn, kun huomaan epilepsian vievän sinut mennessään. Kohtauslääkkeestä ei ole taaskaan apua. Soitan ambulanssin ja jään odottamaan niitä pitkiä minuutteja. Sairaalassa laitetaan kanyyli ja kohtauslääke suoraan suoneen. Viimein yli tunnin taistelun jälkeen epilepsia luovuttaa.

Onko äiti syönyt? On on. Olen oppinut läksyni. Joka aamu on käytävä suihkussa ja syötävä aina kun mahdollista, sillä koskaan ei tiedä milloin lähtö tulee. Sairaalakassi on aina valmiina odottamassa.

Jäämme tarkkailuun ja sinä saat lisähappea. Saamme illalla oman huoneen ja saan sinut syliini keinutuoliin. Nukut, yskit ja oksennat. Voi kumpa vielä joskus flunssan voisi sairastaa kotona.

Väsymys on kadonnut kehostani. Olen vieläkin täynnä adrenaliinia. Uni ei tule, vaikka sinä jo nukut. Ajatukset pyörivät mielessä. Olen aivan uuvuksissa, mutta nukahtaminen on silti vaikeaa. Oikeastaan pelkään nukahtaa, sillä en tiedä ehdinkö edes saada unta ennen kuin heräät taas itkemään. Suljen silmäni väkisin ja yritän olla kiitollinen, sillä minun on vain pakko jaksaa.

Mainokset

1 kommentti

Kategoria(t): Leijonaemo

One response to “Pakko jaksaa

  1. Hanna

    Viimeinen kappaleesi kuvaa niin hyvin sitä väsymystä ja pelkoa jota itse koin muutama vuosi sitten ja vieläkin hetkittäin, aina kun jokin muuttuu, uusi oire tulee jne. Vaikka sairas on eri, tunnekokemus on sama.

    Voimia sinulle tässä hetkessä<3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s