Katse eteen ja suupielet ylöspäin…

elablogiKirjottaja: Kati Vaari

Nettiä selatessani silmiini osui kilpailukysymys, kenelle sinä toivot lisää virtaa syksyyn. Vastaus oli päivän selvä, Leijonaemoille. Leijonaemot, erityislasten vanhemmat elävät arkeaan lapsista huolehtien, usein oman hyvinvointinsa toissijaiseksi laittaen. Nämä vanhemmat ovat todella ansainneet lisää Virtaa syksyyn.

Samaa mieltä oli myös Elastinen, joka soitti minulle ja lahjoitti Radio Novan kilpailun 20 vapaalippua Hämeenlinnan Verkatehtaan keikalle.

Aikataulu lippujen jakoon oli haasteellinen, erityislasten vanhempien ei ole ihan helppo irrota arjestaan parin päivän varoitusajalla. Erityislasten vanhempien lähteminen kotona ei aina ole helppoa myöskään sen takia, että asiat sujuvat helpommin heidän ollessaan kotona. Joskus kotiin jäämisestä on tullut tapa. Kun tarjous tulla mukaan viettämään vapaailtaa mahdollistetaan helposti ja ilman kustannuksia on helpompi irtautua. Aina huolen ja murheen keskellä ei vaan tule lähdettyä, mutta kun emokaverit houkuttelevat, moni lähtee ja on jälkikäteen onnellinen että lähti. Kotonakin kaikki sujui hyvin sillä aikaa.  Se suunnaton ilo ja kiitollisuus jonka kohtasin lippuja jakaessani lämmittää mieltäni vieläkin. Elastisen oma positiivinen ja iloinen asenne ei voi olla tarttumatta. Eräs Leijonaemo totesi keikan jälkeen : ”Tuleeks tästä jatkuvasta hymyilystä pärstä kipeeks?”

Elastisen energinen esiintyminen sai todellakin kaikki kaksikymmentä erityislasten vanhempaa unohtamaan arkihuolet edes hetkeksi. Haasteellisessa elämän tilanteessa on tärkeä löytää arjen keskeltä ne pienetkin hetket kun ajatukset saa kokonaan pois koti- ja sairaala-arjesta. Keikalla ei varmasti yksikään Leijonaemo murehtinut edessä olevaa leikkausta, lääkemuutosta tai paperisotaa terapioita varten. Erityisesti Eteen ja ylös -kappale sai meidät nousemaan ylös ja laulamaan mukana.

 ” katse eteen ja suupielet ylöspäin, teen vastoinkäymisistä voimaa, katse eteen ja suupielet ylöspäin”

Elastinen omisti tämän kappaleen tuolla Isänpäiväkeikalla Leijonaemoille. Tästä kappaleesta tuli sinä iltana minun voimabiisini, ja luulen että myös muiden paikalla olleiden Leijonaemojen. Asenne ratkaisee, meillä erityislasten vanhemmilla on erityinen asenne. Arki on välillä haastavaa, mutta arki on hyvää. Tuona iltana monenlaisista haastavista tilanteista paikalle saapuneet Leijonaemot lauloivat, nauroivat ja viettivät aikaa iloiten yhdessä. Elastisen iloisuus on tarttuvaa!

Se energia kun 20 Leijonaemoa laulaa suoraan sydämestä ”antaa tulla, periks en tuu antamaan” Siinä hetkessä oli jotain todellista ja koskettavaa.

Keikan jälkeen kävimme kiittämässä Elastista, saimme myös kotiin tuliaisiksi nimmarit Leijonanpennuille. Kiitos Kimmo vielä kerran, Voimavirta Tour todella antoi Leijonaemoille Virtaa.

Jos sinä tai tuttavasi haluatte ilahduttaa Leijonaemoja lippulahjoituksella, ole yhteydessä toimisto@leijonaemot.fi

elablogi2

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Leijonaemo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s