En halua haudata sinua

Kirjoittaja: Leijonaemo

Minä en ole pyytänyt tuskaa, en pahaa oloa, en toivottomuutta. En ole toivonut unettomia öitä enkä jatkuvaa pelkoa. En ole koskaan unelmoinut olevani lapseni omaishoitaja.

Yritän olla kompastumatta, kaatumatta ja kantaa sinua vahvana. Huomaan kuitenkin askelteni hapuilevan, polun olevan liukas ja kapea. Pelkään menettäväni sinut, perheeni, kotini ja työni. Aivan kuin taakkani olisi kasvanut liian suureksi, eikä ystävän auttavaa kättä näy missään joka ottaisi lastin harteiltani.

Yritän pysyä kärryillä terapioista, anomuksista, hakemuksista ja polikäynneistä ja kontrolleista. Yritän selvitä päivästä toiseen ja saada laskut maksettua ajallaan. Kannan rahani apteekkiin ja maksan ambulanssikyydit ja polimaksut. Mietin miten jaksan taas huomenna töihin. En koskaan pääse rauhoittumaan, en koskaan pääse lepoon.

Töistä päästyäni ei ole merkitystä onko ilta tai viikonloppu. Kotini on loputon työmaani, jossa valvotaan, lääkitään, pestään, puetaan ja kannetaan.

Lääkkeitä kokeillaan, annostusta nostetaan ja kohta taas lasketaan, etsitään tasapainoa. Terveeksi et kuitenkaan koskaan tule. Niin täytän taas ruiskut, sekoitan jauheen nesteeseen, murskaan tabletit ja hiljaa silmät sulkien toivon tämän olevan se yhdistelmä joka palauttaa elämäämme rauhan. Samalla kuitenkin muistaen ettei se ole mahdollista.

Sama rumba jatkuu päivästä toiseen taukoamatta. Odottaen, peläten ja rukoillen. Suljen taas silmäni ja huokaan. En jaksaisi, mutta haluan tämän silti jatkuvan ikuisesti. Rakas lapseni, en koskaan halua haudata sinua. Ja niin painan pääni tyynyyn vierelläsi ja jään odottamaan hetkeä jolloin tarvitset minua jälleen.

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Leijonaemo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s