Onko hyvyyttä enää?

Kirjoittaja Mirta Iljin

Minut tunnetaan positiivisena iloisena ihmisenä. Mutta nyt olen surullinen ja pettynyt. Mistä löytää hymy takaisin. En saa rakastamalla lastani terveeksi en en, vaikka miten yritän. En saa rahalla lastani terveeksi. En, vaikka antaisin kaikkeni. Moni sanoo, miten sinä jaksat jne, niin. Jaksan, koska Rakkaus. Mutta tiedättekö mihin olen väsynyt? Miksi hymyni alkaa ns.hyytymään. Kerron sen teille.

Tammikuu 2017 – elokuu 2017 36 PALAVERIA, 108 VIRANOMAISPUHELUA, 77 SÄHKÖPOSTIA. Tämä on vain minun osuuteni. Puolisoni hoitaa oman osuutensa, joten näitä on todellisuudessa paljon enemmän. Kaikki nämä sairaan lapseni voinnin edistämiseksi. Onko järjestelmässä joku ”vika” ? Aina kysytään, mitä toivoisitte miten voisi auttaa. Kun kerrot, niin ei kukaan kuuntele! Järjettömiä päätöksiä toisensa perään.

Tässä kohtaa syyttävä sormi osoittaa Kaarinan kaupungin vammaispalvelu järjestelmään. Häpeällistä! Ei yhtäkään nöyryytystä enää. En almuja halua pyytää. Vastuita pakoilevia virkamiehiä, hävetkää vammaispalvelu! Lyötte jo lyötyjä. Itse lähtiessäni kunnallisvaaleihin mukaan lupasin auttaa ja tehdä kaikkeni, että vammaispalveluasiakkaat ja omaishoitajat saavat ansaitsemansa arvostuksensa minun Kaarinassa! Mitä täällä tapahtuu? Missä olette te muut (kaikki) poliitikot, jotka hyvin pitkälle samaa mieltä näistä vammaisasioista olitte?

Tuuli on ollut suorastaan myrskylukemissa vammaispalvelussa. Työntekijöitä tullut ja mennyt. Teen itse aktiivisesti työtä omaishoitajien kanssa. Kuuntelen ja kuuntelen. NYT olen äärettömän huolissani, en vain omasta tilanteestani, vaan monen omaishoitoperheen arjen sujuvuudesta, kun mikään ei mene niinkuin kuuluu. Palveluohjaus on ollut palveluista poispäin ohjausta. Ala- arvoista! Enää en jaksa hymyillä. Nyt lähden hakemaan oikeutta ja haluan edelleen siihen uskoa. Voiko olla tyhmiä virkamiehiä, jotka eivät ajattele pitkänäköisesti? Se valtava säästö minkä jokaikinen omaishoitaja tekee kunnalle! Missä on se arvostus? Miksi meidät koetaan hankalina asiakkaina? Me sairaiden lasten vanhemmat emme ole osaamme valinneet! Jos sinä jaksoit lukea tämän loppuun niin mieti omalta osaltasi mitä SINÄ voit tehdä? Onko hyvyyttä enää?

Mainokset

1 kommentti

Kategoria(t): Leijonaemo

One response to “Onko hyvyyttä enää?

  1. Anne

    Minä olen tosi pahoillani puolestanne. Toivon, että edut saa ja toimii. Kukaan ei voi valita, millainen lapsi syntyy. Enkä kannata, jos ei jaksa, taakkaa voi jakaa, omaa elämää saa elää myös

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s