Me Leijonaemot

                                                                                                                           
Olemme erityislasten vanhempia, jotka koemme kasvaneemme leijonanmittoihin tehdessämme matkaa lastemme kanssa. Vanhempina meitä yhdistää halu toimia yhdessä ja antaa vertaisillemme tukea. Jos haluat tutustua toimintaamme, löydät meidät osoitteesta www.leijonaemot.fi
                                                            
Vuonna 2005 julkaistun Leijonaemojen tarinat- kirjan suosio osoitti, että tarinamme voivat antaa voimia myös muille kuin erityislasten kanssa arkeaan eläville. Leijonaemojen blogissa Leijonaemojen tarinat jatkuvat. Kohdasta ”blogin kirjoittajat” löydät esittelyn blogiin kirjoittavista vanhemmista ja heidän erityisistä lapsistaan.                                                                                                                                   
       

Mainokset

8 responses to “Me Leijonaemot

 1. Janet

  Hyvältä näyttää!

 2. Anita

  En ole erityislapsen vanhempi vaan oman lapsensa menettänyt äiti ja kolmen lapsen äiti ilman muita surun aiheita kuin poikani poisnukkuminen liian varhain 23 vuoden iässä. Miksi olen nyt sitten tässä teidän joukossa tai ainakin yritän olla jollain tapaa, koska olenhan nyt saanut kunnian toimia Ouluun perustetun vertaisryhmän vetäjänä.

  Ensimmäinen tapaaminen Oulun Kumppanuuskeskuksessa 28.8.2010 oli tunteet esiinnostava, koska en todellakaan muista milloin olen viimeksi itkenyt muun kuin oman suruni johdosta ja täten oli oppimisen arvoista se, että en ole yksin kyyneltenin kanssa vaan joukossa on monta muuta äitiä, isiä, veljiä, siskoja, mummuja ja pappoja, joiden kyynelten määrää ei voi laskea kahden käden sormin.

  Ajattelin esittäytyä näin Teille kaikille, ja erityisesti Oulun ryhmäläiset, yhdessä teemme ryhmästä itsemme näköisen, tosin minä taidan olla vanhemmasta päästä:)

  Terveisin
  Anita, Kiimingistä

  • Hei Anita,

   Sinulla jos jollain on kokemusta huolista, jotka ovat vuorien korkuisia. Leijonaemojen joukossa on myös muita äitejä, jotka ovat menettäneet lapsensa. Ja jotkut meistä joudumme matkan varrella edelleen toteamaan että kaikesta taistelusta huolimatta on toisinaan Leijonaemonkin luovutettava. Lämpimästi tervetuloa siis joukkoon kirjavaan, tarvitsemme sinua ja kokemuksiasi; rohkaisemaan, tukemaan ja ymmärtämään. Terveiset Ouluun Porvoosta, T:Annu

 3. Heidi

  Tuo http://www.leijonaemot.fi linkki ei vie oikeille sivuilla vaan leijonaemot.org sivuille (joita ei siis ole)

 4. Pasi Hänninen

  Miksi leijonaemot? Missä omaishoitajamiehet on? Kyllä meitä on, minäkin olen yksi heistä.

 5. Pirkko Karvonen

  Haluan tiedottaa uudesta kirjasta, jonka nimi on Rajojen rikkojat . kotikuntoutus nuorten elämäntarinoissa (Karvonen, Pirkko 2015, Väyläkirjat).
  Siiinä kuvataan nuorten ja vanhempien kokemuksia ja ajatuksia lähes kolmenkymmenen vuoden ajalta. He kaikki olivat mukana kotikuntoutuksessa. Mielenkiintoista luettavaa.
  Netistä löytyy kirja tai kirja.book@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s